Blogi täytti vuoden

IMG-20180707-WA0002Täällä wordpressin alustalla on nyt sitten tullut lojuttua vuosi ja viikko. Pienellä porukalla siirryttiin Lilystä luomaan omaa maailmaamme ja viime päivinä yksivuotis-postauksia onkin ilmaantunut useampia.

Elämä on mullistunut ja muuttunut, totta kai. Minullahan se ei koskaan ole kovinkaan tasaista ja seesteistä, vaan aina tapahtuu jotain. Muuttoja, töitä, kouluja, suhteita… Kaikkea on kahlailtu läpi vuosien varrella, eikä mennyt vuosi jäänyt yhtään huonommaksi.

Kirjoittelu on välillä hiipunut, koska on niin kiire tai writers block päällä. Ahkerasti kuitenkin lueskelen muiden blogeja ja koitan välillä täräyttää muutaman nasevan kommentinkin. Kommentoijia ja seuraajia on tällä alustalla huomattavasti vähemmän kuin Lilyssä, mutta ne muutamat seuraajat ovat sitäkin tärkeämpiä ja tutumpia.

Aiheet pyörivät varmasti tulevanakin vuonna pitkälti samojen teemojen ympärillä: kirjoitan kodista, arjesta, työstä, opinnoista, ihmissuhteista, ketutuksesta, väsymyksestä ja reissuista.

Ehkä keksin vielä jotain uuttakin.

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Blogi täytti vuoden

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s