Kiireistä arkea

Tuntuu, että kaikki päivät vierii käsistä ennen kuin huomaakaan. Blogiin tekisi mieli päivitellä asioita, utta se vaatisi sitä ylimääräistä aikaa ja hiukan keskittymistä. Tällä hetkellä viikot menevät pitkälti töissä,sohvan pohjalla tai nukkumassa. Viikonloppuna otimme miehen kanssa pienen irtioton arjesta ja hoidimme parisuhdetta hotellilomalla. Nyt jaksaa taas ankeaa ja harmaata arkea.

Sain viime viikolla päätökseen avoimen yliopiston opinnot. Viimeinen essee palautui Moodleen ja odottelen arvosanaa esseestä ja kurssista. Sitten kasassa on kasvatustieteiden perusteiden lisäksi myös journalistiikan ja viestinnän perusteet. Älkää antako minun ottaa enää yhtään enempää opintoja työn ohelle!

Viime perjantaina töihin päästessä alkoi kummallinen etova olo, joka vain paheni pahenemistaan, kunnes oli aivan pakko lähteä kotiin potemaan. Työtoverit joutuivat kohtalaiseen kuseen, kun joutuivat tekemään omiensa lisäksi myös minun työni, mutta joten kuten siellä oli selvitty.

Tein itselleni linkedinprofiilin vain huomatakseni, ettei minulla mitään työelämäkontakteja ole. Tai on, mutta ne henkilöt eivät moisia palveluita käytä. Ajattelin aktivoitua tuollakin saralla ennen mahdollista uudelleenkouluttautumista. Maaliskuussa olisi tarkoitus hakea taas koulun penkille ja näillä näkymin ihan lähiopetukseen. Myös monimuoto-opinnot ovat pyörineet mielessä, mutta jotenkin ne arveluttavat. Nykyinen työ on sellaista, etten jaksa sen ohella opiskella ja pelkät monimuoto-opinnot ilman työtä tuntuvat omituiselta ajatukselta. Kaipaan ihmiskontakteja!

Ensi viikonloppuna äiti ja isä tuleavt käymään Turussa ensimmäistä kertaa sitten meidän muuton. Mukavaa vaihtelua ja kiva nähdä tuttuja kasvoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s